PACKAGING SOLÀ S.L.U., adreça C/ Camí del Fons, 2 Sant Hilari Sacalm 17403 (Girona) no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de www.solasl.com.

Amb els límits establerts a la llei, www.solasl.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les pàgines d’Internet.

Els continguts i la informació de les pàgines d’Internet de www.ctsola.com estan elaborats per professionals de la comptabilitat i l’auditoria degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i la informació no vinculen a www.solasl.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.solasl.com poden contenir enllaços a altres pàgines de terceres parts que www.ctsola.com no pot controlar. Per tant, www.solasl.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de www.solasl.com o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial ha de comptar amb el consentiment exprés de www.solasl.com.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.ctsola.com ofereix a través del website haurà de proporcionar alguns dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de PACKAGING SOLÀ S.L.U. amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc web. Així mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dels vostres dades de caràcter personal, a info@solasl.com